15ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Υποστηριζόμενη

Το Ίδρυμα Aura, μαζί με την AESE, την EUSE και το Ίδρυμα ONCE, διοργανώνει το 15ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Υποστηριζόμενη.  

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να προωθήσει την πρόοδο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και να προβάλει το μοντέλο της εργασιακής ένταξης μέσω της ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών και της ανάδειξης καινοτόμων διαδικασιών, με μια προσωποκεντρική προσέγγιση. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Port Aventura, στη λεωφόρο Alcalde Pere Molas, στο Salou της Tarragona.

“Η ζωή μας παρουσιάζει ευκαιρίες που μας βοηθούν να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε, και η προσπάθεια να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε ως άτομα.

Το 15ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Υποστηριζόμενης Απασχόλησης αποτελεί μία από αυτές τις ευκαιρίες. Ο βασικός μας στόχος είναι να προχωρήσουμε σε πρόοδο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και να προωθήσουμε το μοντέλο της εργασιακής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, τα οποία αντιμετωπίζουν επίσης κοινωνικό αποκλεισμό.” Ακολουθεί το link για τη δήλωση της συμμετοχής σας: https://wehavethetalent.eu/

Ακολουθούν τα link των διοργανωτών:

Aura

EUSE

AESE

ONC