Με Άλλα Μάτια live: Εργασία & Αναπηρία

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή “Με Άλλα Μάτια Live” με θέμα την Εργασία & Αναπηρία. Σκοπός της εκπομπής είναι η συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αναπηρική κοινότητα στα ζητήματα απασχόλησης και τα τελευταία νέα και δράσεις πάνω σε αυτό το ζήτημα. Συντονιστείτε μέσα απο το Facebook  και το YouΤube  του meallamatia.gr στις 18:00.  

Εργασία & Αναπηρία”

➥ Προβλήματα που αντιμετωπίζει η αναπηρική κοινότητα στα ζητήματα απασχόλησης

➥ Πρωτοβουλίες ένταξης ατόμων με αναπηρία στο εργασιακό περιβάλλον

➥ Οι προσπάθειες της Πολιτείας και της κοινωνίας προς μία πιο συμπεριληπτική νοοτροπία

➥ Νέες τεχνολογίες, αναπηρία και εργασία

Ο συντονιστής και παρουσιαστής της εκπομπής Βαγγέλης Αυγουλάς συζητά με τους:

  • Πρωτοψάλτη Σπύρο: Διοικητής ΔΥΠΑ – Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, τέως ΟΑΕΔ
  • Κατσούδα Καίτη: Πρόεδρος Ελ.Ετ.Υπ.Ε. – Ελληνική Εταιρεία Υποστηριζόμενης Εργασίας
  • Νίκος Δρόσος, Επίκουρος Καθηγητής Επαγγελματικής Συμβουλευτικής- Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, μέλος ΟΔΕ για την Υποστηριζόμενη Απασχόληση, Ταμίας ΠΕΨΑΕΕ -Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρεμβαίνουν ανάπηρες-οι εργαζόμενες-οι και μοιράζονται το βίωμά τους.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 στις 18:00 συντονιστείτε μέσα από το Facebook και το YouTube του meallamatia.gr. 

https://www.facebook.com/meallamatia                                                                                                https://www.youtube.com/c/meallamatiagr          

https://meallamatia.gr/

Η ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή «Με Άλλα Μάτια Live» είναι η μόνη εκπομπή στην Ελλάδα που προέρχεται από και απευθύνεται σε άτομα με αναπηρία, προσεγγίζοντας μια τεράστια γκάμα θεμάτων που αφορούν στην καθημερινότητα, στις ανάγκες αλλά και στις εξελίξεις γύρω από την αναπηρία.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής συμμετέχετε live με τις ερωτήσεις σας, μέσω των social media του meallamatia.gr, και εμείς μεταφέρουμε ζωντανά τα σχόλια και τις απόψεις σας!

Η εκπομπή θα μεταδοθεί με ζωντανή διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και θα είναι διαθέσιμη σύντομα με υπότιτλους SDH, για κωφά και βαρήκοα άτομα.

Η εκπομπή υλοποιείται με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development).

Παρακολουθείστε την συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του meallamatia.gr

  1. https://www.youtube.com/c/meallamatiagr
  2. https://www.facebook.com/meallamatia